илюстрация БулфотоВчера около 09:00 часа в гр. Вълчи дол е извършена

...
илюстрация БулфотоВчера около 09:00 часа в гр. Вълчи дол е извършена
Коментари Харесай

При проверка от полицията и енергото: Намериха две къщи с незаконен ток във Варненско

илюстрация Булфото

Вчера около 09:00 часа в гр. Вълчи дол е осъществена взаимна инспекция от екип на полицията и чиновник на електропреносното сдружение в региона.

В дома на М.Д. (61 г.) е открито непозволено присъединение на електрическата апаратура на къщата към мрежата на сдружението. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. 

Около 10:40 часа, в с. Сава, е осъществена взаимна инспекция от екип на полицията и чиновник на електропреносното сдружение в региона. В дома на П.С. (43 г.) е открито непозволено присъединение на електрическата апаратура на къщата към мрежата на сдружението. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР